INTERNETSKA SLAVA

Mačak Maru proslavio četvrti rođendan

26.05.2011 u 14:20

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih mačaka današnjice – Maru – nedavno je proslavio svoj četvrti rođendan. U čast tog važnog dana njegov vlasnik napravio je kompilaciju isječaka raznih filmova u kojima Maru izvodi svakojake vragolije

Mačak Maru rodio se 24. svibnja 2007, što znači da je nedavno napunio četiri godine. Njegov vlasnik prikladno je označio taj važan dan kompilacijom isječaka iz filmova s Maruom koje je snimio prošlih godina.

Imat ćete sjajnu priliku vidjeti Marua kako se skriva, šulja, skače, nosi smiješne šešire te zavlači u razne kutije – dakle, sve stvari zbog kojih je postao jedan od najpoznatijih mačaka na svijetu.

Maru živi sa svojim vlasnikom u Japanu, a njegovo ime na japanskom znači 'krug' ili 'okrugao'. Svi filmovi čiji je protagonist Maru već su prešli broj od nevjerojatnih 90 milijuna gledanja.

Također, Maru se pojavio u knjizi i na DVD-u I am Maru (Ja sam Maru) te na DVD-u po imenu Maru Desu, koji je izašao prije oko godinu dana, a osim što ga se može vidjeti na YouTubeu, ima i svoju internetsku stranicu