NOVA RUKA, ISTI KONAC

Lutkar Šeks prepušta upravljanje Turudićem kolegi Brkiću

23.09.2013 u 10:39

Bionic
Reading

Takozvano pravosuđe ostaje bez jedne od svojih najvećih zvijezda, velikog lutkara Vladimira Šeksa. No na njegovo mjesto odmah je spreman uskočiti mladi i talentirani Milijan Brkić

Sezona predstava u takozvanom pravosuđu je počela, ali javnost će se naći razočarana izostankom predstava u režiji svoje najveće zvijezde zadnjih dvadeset i više godina. Vladimir Šeks se polako ali sigurno povlači u mirovinu. Lutkar koji je neke od zanimljivijih predstava izvodio mičući tek malim prstom, odlučio je uvesti neke promjene.

'Vidjeli ste, nema me u javnosti onoliko koliko ste navikli. Nitko nije čuo da išta komentiram glede ove predstave s lexom Perković. Nije to slučajno. Od mene više nećete čuti ni huk sove ni cvrkut kolibrija. Ništa. Vrijeme je da uživam u teško zarađenoj mirovini. Ima drugih, talentiranih lutkara', rekao je popularni Šeki.

Dok neki Ustavni sud smatraju najdojmljivijom Šekijevom lutkarskom predstavom, u javnosti je njegova najdraža lutka ipak Ivan Turudić. Njegov hrapav glas i kafanski komentari uvijek su bili vrlo rado slušani. Šeks je rado uveo talentirane kolege u tajne rada s ovom lutkom.

'Vidjeli ste Ivana u društvu energičnog Zdravka Mamića ili tajnovitog Zorana Gobca. No najvažnija je kava bila ona s Milijanom Brkićem, poznatim drugim čovjekom HDZ-a. Milijan je moj nasljednik. On će znati upravljati mojom omiljenom lutkom. Rekao sam mu, ako naiđe na neki problem, neka jednostavno plagira ono što sam ja radio', objašnjava Šeks.

Javnosti sada ostaje samo udobno se smjestiti i uživati u predstavi.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.