ODBJEGLA ZVIJER

Leopard utrčao u bolnicu, izazvao potpunu paniku

24.02.2014 u 12:02

Bionic
Reading

Jedan je leopard posijao paniku u ponedjeljak u gradu Meerut, 60 kilometara sjeveroistočno od Delhija, gdje je uspio ući u bolnicu, kino i jednu zgradu prije nego je pobjegao progoniteljima, izjavio je lokalni dužnosnik

Leopard je viđen u nedjelju u praznoj dvorani vojne bolnice, a specijalizirani agenti pozvani u pomoć uspjeli su ga pogoditi strelicom sa sredstvom za smirenje, rekao je S. K. Dubey.

'Usprkos tome uspio se provući između željeznih rešetki i pobjeći. Potom je ušao u prostorije kina te potom prodro u stambeni blok. Otad mu gubimo svaki trag', dodao je on.

Gradske škole su zatvorene u ponedjeljak iz predostrožnosti, istaknuo je taj dužnosnik, jednako kao i tržnice, prema novinskoj agenciji Press Trust of India.


Fotografija dnevnika Hindustan Times prikazuje leoparda kako skače s terase zgrade u radovima među ljude koji pokušavaju pobjeći.

Jedan je leopard usmrtio 5-godišnje dijete polovicom veljače u državi Chhattisgarh potaknuvši zabrinutost s obzirom na manjak životnog prostora za te životinje primorane prodirati u nastanjene zone.