DLAKAVA ZNANOST

Kojim jezikom pričaju vaše obrve?

18.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Prva šaptačica obrva reći će vam što ste, kakvi ste i volite li tvrdo ili meko kuhano jaje gledajući isključivo vaše obrve. OK, skoro. Chernae Silk od govora obrva napravila je čitavu znanost ili točnije, famu od koje sasvim dobro živi

Australska stručnjakinja za ljepotu otvorila je u Sydneyju i Brisbaneu barove obrva, mjesta gdje vam ekipa čita iz dlaka iznad očiju ili ih uređuje prema vašim zahtjevima. Chernae Silk pobrala je nadimak šaptačica obrva i svoj je dlakavi tarot naučila, kaže, u Europi, što, čini se, u Australiji zvuči nevjerojatno učeno.

Za Chernae, obrve australskog modela Jennifer HAwkins trenutačno su totalni vrh u dizajnu obrva. Počinju gusto, pa se stanjuju prema sljepoočnicama. U svojim cheerleader danima lijepa je Jennifer imala guste neobrađene obrve, no danas kada ganja profesionalnu karijeru, novi obrvni stil će joj itekako pomoći, drobi obrvologinja Chernae dodajući da ekipa sa spuštenim obrvama a la Arnold Schwarzenegger ima moć kontrole emocija, ali i uskogrudan pogled na svijet.

Draga Chernae, što nam govore obrve kojih nema?