IZAĐITE IZ ORMARA

Jeste li i vi potomak Adama i Eve s Noine arke?

26.11.2013 u 16:23

Bionic
Reading

Gotovo svakodnevno društvene se mreže osvježavaju novim biserima koji nas istovremeno i zabavljaju i zastrašuju. Posljednji u nizu bio je video Darija Šimića koji je inspirirao i pokrenuo cijeli pokret u obliku fan stranice

Što li sve ovih dana u moru rasprava nećemo saznati! Eto, i proslavljeni bivši nogometaš Dario Šimić otvorio je dušu, i to pred kamerama, javno, i priznao da je zapravo potomak Adama i Eve s Noine arke. To je, dakako, izazvalo niz reakcija, uglavnom zabavnih, a jedna od njih je i nastanak nove grupe na Facebooku Svi mi koji smo potomci Adama i Eve s Noine arke

‘Znači, još od Adama i Eve, vjerujem da sam potomak Adama i Eve, iz Noine arke... I na taj način znam otkud sam i znam kuda idem. I želim to isto svakom čovjeku i svakom djetetu, da ima taj identitet’, otkrio je Šimić.

Najbolje želje Darija Šimića prouzročile su pojavu nove grupe na Facebooku koja poziva sve one koje se isto tako osjećaju da se izjasne, izađu iz ormara i ne kriju više taj teret, nego ga podijele s drugima.


‘Mnogi su osjećali da su potomci Adama i Eve s Noine arke, ali se nikada nisu usudili to javno obznaniti, zato skidamo kapu hrabrom Dariju koji nam je prosvijetlio put u ovim tmurnim vremenima’, napisali su na Facebooku.

Pridružite se i vi novootkrivenim potomcima, ako se tako osjećate, dakako.