AKCIJA UDOMLJAVANJA

Igrači Dinama još jednom pomažu napuštenim psima

24.02.2014 u 12:56

Bionic
Reading

Dinamo i Dumovec zajedničkim su snagama održali posljednju veliku promociju humanitarnog kalendara za 2014. godinu. Prvotimci Dinama Ivo Pinto i Zvonko Pamić te četveronožni štićenici Dumovca koji traže novi dom, prekrasna Cindy i razigrani šestomjesečni Dragon, družili su se za vikend s navijačima i ljubiteljima životinja u City Centru One East

Ljubitelji pasa iz redova modroga kluba Ivo Pinto i Zvonko Pamić tako su još jednom u ime kluba podržali humanitarni zajednički projekt za poboljšanje životnih uvjeta pasa u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec, a polako se bliži i cilj cijele akcije.

Naime, uskoro će biti prikupljen ukupan potreban novčani iznos za izgradnju agility pogona za pse u Dumovcu koji će im olakšati život u skloništu.

Zainteresirani posjetitelji trgovačkog centra, mnogo malenih navijača i ljubitelji životinja imali su priliku na druženju upoznati igrače, dobiti autograme i uključiti se u zajedničko tehniciranje, a svi sudionici nagradne igre tehniciranja osvojili su kalendar Dinama i ulaznice za prvenstvenu utakmicu Dinamo - Lokomotiva.


Naravno, tijekom cijelog druženja u društvu Modrih bili su umiljati Dragon i Cindy koji su, premda nisu bili previše zainteresirani za igranje loptom, uspjeli potpuno raznježiti igrače, kao i sve posjetitelje centra.

Također, podsjećamo da svi zainteresirani i dalje mogu kupiti kalendar sa psima iz Dumovca i igračima Dinama.