ZODIJAK U PRELJUBU

Horoskop otkriva znakove da mu ne možete vjerovati

19.08.2014 u 13:40

Bionic
Reading

Bojite se da vam partner nešto skriva, no pokeraškim licem se uvijek uspije izvući? Ne brinite se, svaki horoskopski znak ima neke nesvjesne pokrete ili znakove koji vam mogu otkriti da vas pokušava obrlatiti

Ovan
Je li netko za poricanje istine? Muškarac rođen u znaku Ovna vrlo će agresivno reagirati na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, ako vam se partner zbilja razjari, umjesto da se nasmije na optužbe koje mu servirate, vjerojatno ste vi ti koji biste trebali biti ljuti.

Bik
Inače siguran i samosvjestan Bik počet će pokazivati nesigurnost ako laže ili nešto pokušava sakriti od vas. Ako počne pokazivati snažnu ljubomoru, nemojte to shvatiti kao nešto ‘slatko’. To vjerojatno znači da se iza toga kriju problemi koje pokušava sakriti od vas.


Blizanci
‘Ne gledaj mi preko ramena! Ne moraš znati sve što radim!’ Kad vam muškarac Blizanac odjednom počne govoriti takve stvari, smijete postati sumnjičavi. Inače vole brbljati o svemu i dijeliti informacije, a skrivaju se samo onda kad imaju nešto vrijedno skrivanja.

Rak
Rakovi su inače zadovoljni i sretni ako puno vremena provode s partnerom i obitelji, no ako se on odjednom počne činiti udaljen, nešto vam prešućuje. Rak ne voli dugo vremena biti sam pa možda to vrijeme izbivanja provodi s nekim drugim.

Lav
Muškarac Lav može postati opsjednut kontrolom i započinjati svađe u vezi samo kako bi skrenuo pažnju sa svojih indiskrecija. Zato, ako krene sa svađama i počne vam govoriti stvari koje smijete ili ne smijete raditi u svoje slobodno vrijeme, to je samo maska za nešto što skriva.

Djevica
‘Briga me, radi što hoćeš.’ Muškarac rođen u znaku Djevice inače je vrlo emotivan i drag, no kad nešto skriva, radi to tako da ukloni emocije iz glasa i konverzacije. Postanite sumnjičavi ako odjednom postane hladan.

Vaga
‘Zašto mi ne vjeruješ?’ Muškarac Vaga je jako dobar u laganju kad smatra da nema druge. Okrenut će se emotivnoj manipulaciji tako da će se partner osjećati kao grozna osoba samo zato što je spomenuo temu mogućeg skrivanja.

Škorpion
Škorpion koji nešto skriva može postati zbilja neugodan. Ako odjednom počne s ružnim komentarima na račun vaše inteligencije ili izgleda, možete se kladiti da je to zapravo oblik manipulacije kojom pokušava skrenuti pažnju sa svojih loših postupaka.

Strijelac
Bezbrižni Strijelac će ostavljati vrlo jasne znakove skrivanja laži. Moglo bi se desiti da će promijeniti po jedan detalj priče svaki put kad ga priupitate za nešto. Ako vas vara, mogli biste pronaći poruke, brojeve telefona ili čak odjeću druge žene u njegovom domu.

Jarac
‘Ti si me dovela do toga!’ Kad muškarac rođen u znaku Jarca laže, krene igrati igru prebacivanja krivnje. Ako ga ulovite u laži, i to će pokušati okrenuti na vas. A ako ga još niste ulovili, primijetit ćete manjak povjerenja prema vama.

Vodenjak
Vodenjak može biti vrlo uvjerljiv u svojim lažima jer u svakoj situaciji može ostati hladan i lagati vam u lice. No da bi to napravio, mora se emotivno distancirati, što će vam već dati do znanja da nešto nije u redu. Pokušat će se pozvati na vašu logiku umjesto na emocije.

Ribe
Muškarac rođen u znaku Ribe ima savjest koja će ga odati kad laže. Ako odjednom primijetite da radi stvari samo za vas više nego inače, i to ni s čime izazvan, ako vam počne kupovati poklone ili obavljati ekstra poslove u kući, vjerojatno se osjeća krivim.