VAMPIRICA ŠTITI ŽIVOTINJE

Gola Christian Serratos poziva na poštivanje života

10.12.2012 u 12:21

Bionic
Reading

Glumica Christian Serratos iz 'Sumrak sage' slavi život na svom posljednjem plakatu koji je snimila za PETA-u, a koji u Hrvatsku donose Prijatelji životinja. Christian se najprije zauzela protiv ubijanja za krzno razodjenuvši se za plakat s porukom 'Radije gola nego u krznu', a sada progovara u ime životinja ubijenih zbog hrane

S novog plakata Christian Serratos poziva da se ne odnosimo prema svojim tijelima kao prema grobovima, već da poštujemo život hraneći se biljnom hranom. Otkako je vegetarijanka, Christian ima više energije, pomaže u borbi protiv uništavanja okoliša i spašava životinje iskorištavane od mesne industrije od bolnog života i smrti.

Christian je pomagala životinjama i PETA-i od svoje četrnaeste godine, a o svojem prelasku na vegetarijansku prehranu kaže: 'Jednostavno se osjećam bolje, vedrije i lakše te imam više energije… To je za mene bila velika stvar, biti prijateljica životinja.'

U videu s Christian, a koji su Prijatelji životinja preveli i titlirali na hrvatski, može se vidjeti na koje sve načine Christian pokušava animirati ljude da se uključe, zašto ona nikada neće otići u cirkus i što ju je ponukalo da shvati da sve životinje trebaju biti ravnopravne. Zahvaljujući PETA-i, City Lights plakati s Christian Serratos pojavit će se i u hrvatskim gradovima s jasnom porukom da svatko od nas može početi pomagati životinjama, okolišu i vlastitom zdravlju. Baš kako je učinila i Christian – krenuti s vegetarijanstvom.

Video s Christian Serratos i plakat također se mogu vidjeti na službenoj stranici Prijatelja životinja


Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.