SUPER MARIO

Francuz se pretvara da je lik iz računalne igre

15.02.2011 u 11:56

Bionic
Reading

Francuski šaljivac Rémi Gaillard ponovno je u akciji sa svojom zabavnom imitacijom računalne igre Super Mario Kart. Kao i uvijek, gluposti koje Rémi izvodi na cesti izazivaju uglavnom bijes policije i zaštitara, a o sudionicima prometa nećemo ni pričati

Nezaustavljivi i neustrašivi Rémi Gaillard ponovno je na cesti u odjeći vodoinstalatera Marija iz serije istoimenih računalnih igara. Ovaj tridesetšestogodišnji francuski šaljivac juri cestama i trgovačkim centrima u go-kartu te, baš kao i u samim igrama, baca banane i oklope od kornjača pod aute.

Odlična montaža je također dio čari njegovih filmskih uradaka. Za sve što radi tijekom kratkog filma postoji odgovarajući zvučni efekt.

Kad mu ponestane banana koje će bacati pod vozila oko sebe Rémi s go-kartom ulazi u trgovački centar i kupuje u samoposluživanju par kilograma voća. Film završava riječima 'ako možete raditi bilo što, možete i biti bilo tko'.

Inače, Rémi Gaillard poznat je po tome da se prije devet godina prerušio u jednog od nogometnih igrača za vrijeme zadnje utakmice te sudjelovao u pobjedničkoj proslavi, a čak mu je i čestitao tadašnji predsjednik Francuske Jacques Chirac