UTJECAJ NA KARAKTER

Evo kako podznak utječe na Jarce

18.01.2014 u 08:17

Bionic
Reading

Nakon solarnog znaka, podznak ili ascendent drugi je najvažniji faktor koji određuje astrološki profil ličnosti. To je zodijački znak koji se nalazi na istočnom horizontu u trenutku rođenja. Tko je rođen oko svitanja, ima isti solarni znak i podznak, a tko je rođen predvečer ima podznak u suprotnom znaku od solarnog. Za precizno izračunavanje podznaka, nužno je poznavati točno vrijeme i mjesto rođenja i konzultirati posebnu tablicu ili se poslužiti računalnim programom

Jarac - Ovan u podznaku

Ovi Jarčevi imaju jaku osobnost, ambiciju i energiju za ostvarivanje ciljeva. Vrlo im je važno dobiti priznanje za svoja dostignuća, a ako se obogate, nimalo se neće potruditi to sakriti. Sebičnost i netolerancija najveće su im mane, no s godinama postaju mekši.

Jarac - Bik u podznaku

Jarci s podznakom u Biku imaju oštar i pronicljiv um. Kreativni su i dinamični, ali uglavnom tradicionalnih pogleda na život. Vole se osjećati važno i moćno te najčešće dolaze do visokih pozicija unutar organizacije. U životu ih najčešće prati sreća, a oni je uspijevaju maksimalno iskoristiti.

Jarac - Blizanci u podznaku

Ova kombinacija znakova čini ljude inteligentnima, pronicljivima i vrlo znatiželjnima. Izrazito su inventivni i mogu za tren oka smisliti nekoliko načina kako učiniti nešto čega se još nitko sjetio. Njihova inteligencija nije kreativna ili emocionalna, nego uglavnom analitičkog tipa.

Jarac - Rak u podznaku

Ovi su Jarčevi prilično osjetljivi, ali istovremeno i emocionalno jaki. Često se u trenutku kada su u duši bijesni mogu doimati posve mirnima. Imaju urođen instinkt za profesionalni uspjeh, no dovoljno su osjećajni da nikoga ne povrijede dok se uspinju poslovnom ljestvicom.

Jarac - Lav u podznaku

Ovo kombinacija znakova daje vrlo dinamičnu osobnost i značajnu popularnost. Uživaju u javnoj pozornosti i trude se popeti visoko na društvenoj hijerarhiji. Najčešće su materijalistički nastrojeni te su spremni učiniti sve da postignu svoje ciljeve.

Jarac - Djevica u podznaku

Jarčevi s podznakom u Djevici imaju konvencionalne stavove o životu. Silno žele biti uspješni i često se drže nadmeno prema ljudima koje ne poznaju. Dobro procjenjuju potencijalne partnere, vrlo su popularni kod suprotnog spola i uvijek imaju nekoga uza se.


Jarac - Vaga u podznaku

Ovi ljudi još od rane dobi znaju što žele i čvrsto su uvjereni da znaju kako do toga doći. Njihova motivacija i snaga karaktera izazivaju divljenje, a sposobnost zapovijedanja ulijeva strah okolini. Imaju razvijem dar za umjetnost te je mnogima od njih ona zanimanje.

Jarac - Škorpion u podznaku

Ovi Jarčevi posjeduju izobilje energije koja ih čini neovisnima već u vrlo ranoj dobi. Ambiciozni su, žilavi i često postižu značajan uspjeh. Iako imaju snažno izražen ego, iskreni su, vjerni i obdareni jakim osjećajem dužnosti. Intuicija im je naglašena pa opažaju stvari koje su drugima skrivene.

Jarac - Strijelac u podznaku

Ova kombinacija znakova stvara ambiciozne, inteligentne, intuitivne i pronicljive ljude. Riječ je o ljudima koji znaju razabrati dobro od lošega. Jedina slabost im je sklonost snobizmu kada je riječ o obrazovanju i duhovnosti, jer često smatraju da su njihove misli i ciljevi nadmoćni tuđima.

Jarac - Jarac u podznaku

Kada je riječ o poslu, Jarčevi s podznakom u Jarcu najčešće su ambiciozni i tvrdoglavi realisti koje jako privlači društvena moć. Imaju visoke organizacijske sposobnosti, odgovorni su i predani svojim dužnostima. Mogu se domoći visokih poslovnih pozicija, jer će i u najtežim trenucima odlično obaviti posao.

Jarac - Vodenjak u podznaku

Ovi su Jarčevi vrlo otvoreni i od najranije dobi ostavljaju odličan dojam na druge. Izuzetno cijene znanje pa im je obrazovanje jedna od najvažnijih stvari u životu. Zbog čvrstih stavova i dosljednosti, cijenit će ih gotovo cijela okolina, što će im donijeti velika poslovni uspjeh i ugled.

Jarac - Ribe u podznaku

Mnogi Jarčevi s podznakom Riba istinski su humanitarci, a neki od njih i sami pokrenu dobrotvornu organizaciju. Imaju potrebu za istraživanjem duhovnog pa proučavaju filozofiju i religiju. Iako su obdareni dubokim emocijama, naglašena im je i racionalna strana ličnosti pa se ne razbacuju novcem.