PLAYSTATION HOME

Electronic Arts otvara virtualni sportski centar

15.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Velika ljubav Electronic Artsa i Sonyja ulazi u novo razdoblje najavom podrške jedne od najvećih izdavačkih kuća Sonyjevom projektu PlayStation Home

PlayStation Home servis je za vlasnike PlayStationa 3 u kojem mogu kreirati vlastite likove kako bi se družili s drugim igračima kao da se nalaze u kakvom MMO-u i usput trošili novac na dodatne predmete, nove igre za svoju konzolu ili se pak informirali o zanimljivim naslovima. Ukratko, riječ o virtualnom svijetu bez granica u kojem će mnoge tvrtke željeti sudjelovati i prezentirati svoje proizvode, a jedna od prvih koja je to i javno obznanila je Electronic Arts.

Spomenuta već radi na posebnom kompleksu EA Sports Complex namijenjenom svim igračima gdje će spomenuti moći zaigrati mrežne igre, popričati s drugim fanovima EA Sportsovih naslova i uspoređivati dosadašnje rezultate na zajedničkim ljestvicama. EA Sports Complex na reklamnim panoima prikazivat će promotivne videozapise i sadržaj iz popularnih igara toga dijela Electronic Artsa, a prema službenom priopćenju, uskoro možemo očekivati i proširenje Electronic Artsova svijeta unutar PlayStation Homea novim tematskim područjima.