VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP

Djevice - majstori ljubavne kulture

  • Autor: Meri Jerković
  • Zadnja izmjena 28.08.2012 12:32
  • Objavljeno 28.08.2012 u 12:32
djevica horoskopski znak zodijak

djevica horoskopski znak zodijak

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Hemera

Osobe rođene u znaku Djevice uvijek su u pokretu, a teže savršenstvu, pa nije ni čudo da ih poznajemo kao pedantne znakove. One vole organiziranost u svemu, groze se plačnih izjava i sentimentalnih gluposti koje ih plaše jer njihov racionalni i profinjeni um jednostavno ne poznaje takav način funkcioniranja. Kaotičnost i buka uvijek u njima bude strah i želju za bijegom. Djevicama je neizmjerno potreban mir
Meri Jerković

Meri Jerković

Izvor: tportal.hr / Autor: Meri Jerković

Ljubavni horoskop Djevice donosi Meri Jerković
ŽENA DJEVICA U LJUBAVI

Njezina ljubav je posebnija od ljubavi drugih zodijačkih znakova. Kada se zapali, ona svojim intenzitetom i jedinstvenim stilom može zatamniti sve druge žene, ali njezin najveći problem je u samom činu 'paljenja'. Činjenica je da je kod nje fizički i vatreni aspekt ljubavi potisnut u drugi plan, ali može ga nadoknaditi vlastitom 'strašću i slašću' duha.

Njezini muškarci su uvijek uredno podšišani, obrijani i istuširani. Mogla bi ostatku zodijačkog ženskog jata držati korisne satove poduke da bi i one svoje muškarce dovele u red. Ona nikada neće dopustiti da njezin muškarac bude budala u nečijim očima i stalno će raditi na njegovom, muževnom imidžu.

Ne voli kašnjenje i to smatra velikim nedostatkom. Ne voli vulgarnosti i nije previše sklona dodirima i nježnostima. Poznato je svima da je smrtno praktična, ali malo njih zna da istodobno zna biti i magično romantična. Probajte, možda se iznenadite. Ako ste sreli ovu ženu i razmišljate o tome je li ona prava za vas, dobro je znati da vam ona nikada neće praviti ljubomorne scene ili uludo trošiti vaš novac. Čuvat će tajne u svom srcu, pomoći vam u organizaciji vašeg života i vjerojatno neće imati bore u kasnijim godinama života. A traži samo da ste glatko obrijani...

MUŠKARAC DJEVICA U LJUBAVI

Zapravo, ovi muškarci su ispunjeni ljubavlju, ali ne tragičnom ljubavlju tipa Romeo i Julija. Radi se o pouzdanom i stabilnom muškarcu. Njegovim moždanim vijugama ne prolaze često spontani refleksi jer sve pokušava staviti pod kontrolu. Pa ipak će vam znati pokazati privrženost u trenucima kada vam ponestane snage.

Uredno će brinuti o svim obiteljskim zadacima i bit će vjeran, pouzdan i odan suprug, otac, prijatelj ili ljubavnik. To što često (veoma često) nezaustavljivo zna dijeliti savjete, kritizirati sve oko sebe, pri čemu neuspješno sagledava vlastite mane i nedostatke - morate zaboraviti. To što nećete moći kupiti nekoliko parfema odjednom nije razlog da ga zaboravite već pri prvom susretu. On svoju ljubav izražava nesebičnom predanosti obitelji i prijateljima. On voli organiziranost u svemu, grozi se plačnih izjava i sentimentalnih gluposti koje ga plaše jer njegov racionalni i profinjeni um jednostavno ne poznaje takav način funkcioniranja. Kaotičnost i buka uvijek u njemu bude strah i želju za bijegom.

Ovom čovjeku je neizmjerno potreban mir. Nikada neće inzistirati na kvantiteti, već na kvaliteti osjećaja. Mišljenja je da se dubina osjećaja ne može iskazati gestikulacijom ruku. Ne voli slabost suza koje primoravaju čovjeka da učini nešto što je suprotno njegovim principima. On se pouzda u razložan razgovor koji nudi rješenja za obadvije strane. Spreman je popuštati, ali ne do kraja. Ako nije uspio s vama uspostaviti ono što smatra da bi trebao - malu savršenu ljubavnu cjelinu - krenut će na put i izabrat će život osamljenika.

UPUTE ZALJUBLJENIMA U DJEVICU

Stidljivi su, ali to ne znači da ne poznaju sve moguće trikove i ne posjeduju sva oružja, uključujući odlučnost da traže sreću bez obzira na neugodnosti koje pritom mogu susresti. Kada jednom za svagda Djevica shvati da njezin brak nije savršen i ako već negdje nađe pravu ljubav, neće dvojiti između prekida i ostajanja. Ona hladno i precizno prekida sve svoje veze, ali nakon poduljeg razmišljanja. Koliko god mrzi razbiti obiteljski krug, još više mrzi dvoličnost.

Djevice su u stanju napraviti puno zbrke na emotivnom ili bilo kojem drugom planu! U stanju su ostaviti partnere zbog prave, istinske ljubavi, roditi prije stupanja u brak, postati ljubavnica/ljubavnik i sa svim tim neugodnostima kročiti svijetom visoko podignute glave jer su izgrađene od najfinijeg i najtvrđeg čelika. Hrabri ljudi. U ovom znaku najveći je broj osamljenika koji organiziraju život tako da okolica ni ne primjećuje da im u životu nešto nedostaje. Ali ipak duboko unutar sebe čeznu za ljubavlju i intimnostima.

SLAGANJA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)
Djevice s Ovnom mogu uspjeti samo ako pokažu puno dobre volje da ga slijede i zabavljaju. Veza koja 'niti smrdi niti miriše'. S Lavovima lako ulaze u veze, ali opet stvaraju jako tešku vezu prepunu kompromisa. Lavovi su za njih previše dramatični i rastrošni. Susret sa Strijelcem je uvijek fatalan, ali Djevice su u toj vezi užasno podređene i bilo bi dobro da zadrže odnos na razini platonske ljubavi.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)
S Blizancima ostvaruju vezu prepunu rasprava i polemika. Zanimljiva veza koja se teško uopće može ostvariti u krevetu. Vaga se često može osjećati prikraćeno na ljubavnom planu, ali je zato zaštićena sa svih drugih strana, što joj je od neizmjerne važnosti. Moraju dobro odvagnuti je li to dovoljno. Veza s Vodenjakom brzo zapadne u komu i nakon određenog vremena oboje su nesretni. Svašta nude jedno drugom, ali ovo je izrazito kratkoročna veza.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)
Rak obožava Djevice i u vezi s njom se sjajno osjeća. Česta i dobra veza. Škorpion je jedini znak koji može iz Djevice izvući 'sve' na površinu. Očekuje ih kvalitetna i perspektivna veza. Ribe su znak na kojem Djevice 'lome zube'. Fascinantna privlačnost donosi vezu uvijek na samom rubu izdržljivosti, strastvenu, ali ipak previše konfliktnu.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)
Veza s Bikom je veza mirne seksualnosti i samo je pitanje dana kada to može dosaditi potentnom znaku Bika. Još jedna kombinacija koja tjera Djevice na ubrzanje i raznovrsnost jednog dijela osobnosti. Dvije Djevice ostvaruju snažno partnerstvo i razumijevanje, a svi obiteljski poslovi sjajno funkcioniraju. Životna dosada i rezerviranost ih lako zna preuzeti – moraju se puno brinuti o tome. Jarac je odličan partner u pronalasku smisla zajedničkog života. Sjajna kombinacija u kojoj je sve baš onako kako treba.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi