BOGOM PO GAĆICAMA

Crkva savjetuje molitvu prije seksa

02.09.2009 u 12:48

Bionic
Reading

Katolička crkva u Engleskoj objavila je knjižicu molitvi za bračne parove u kojoj se nalazi i molitva za trenutak prije nego skinete gaćice. Cilj joj je da pročistite svoje prljave težnje i sjetite se biti nesebični. Sad još samo treba molitva za oprost onome tko je prvi svršio

Rimokatolici u Velikoj Britaniji više nemaju izgovora za prljavi seks prepun hedonističkog užitka. Odsada, vođeni crkvenom molitvom za pročišćenje prije bračnog čina, znaju da je svaki liz, trzaj, ili orgazmički uzdah pročišćen, nesebičan i boguugodan.

Molitva prije seksa koja je objavljena u Molitveniku za supružnike traži od Svevišnjeg da postavi seksualne partnere 'u ljubav koja stvarno daje, nježnost koja stvarno sjedinjava, samodavanje koje govori istinu i nije prijetvorno, oprost koji se stvarno prima, fizičko jedinstvo koje prihvaća'.

Prevedeno na manje anđeoski jezik, oralno preduhitrite drugu stranu, ne glumite orgazam, oprostite partneru ako je sebično svršio prije vas i primite među bedra svako ljudsko biće dobre volje.

Velečasni Paul Hendricks, pomoćni biskup iz Southwarka, izjavio je da je sporna molitva hrabra i dobra. 'Malo je preidealistična, no riječ je o tome da Bog bude u srcu braka između muža i žene', kaže biskup ne uviđajući da su homoseksualci i vanbračnjaci ostali prikraćeni za nebesku pomoć u nesebičnom seksu. Oni će i dalje sve to odrađivati sirovo, prljavo, znojno i obnevidjeli od zemaljskog užitka. Baš kako i treba biti.