TAJNI ŽIVOT MUŠKARACA

Bez srama se oblače u lutke na napuhavanje

09.01.2014 u 15:14

Bionic
Reading

Novi britanski dokumentarac otkriva vrlo bizaran dvostruki život koji vode ne pretjerano brojni muškarci koji se maskiraju u žene navlačeći na sebe lutke na napuhavanje

Kako otkriva novi britanski dokumentarni serijal, 'Secrets Of The Living Dolls', prati nekoliko muškaraca koji se vole prerušavati u žene pa na sebe navlače lažnu gumenu kožu. Tada izgledaju kao hodajuće lutke na napuhavanje, no oni su time zadovoljni.

Serijal se emitira na Channelu 4 i na stranicama pokušavaju objasniti o čemu se zapravo radi…

Iza bizarne sklonosti krije se cijeli svijet maskiranja u kojem se muškarci transformiraju u lutke, a na sebe stavljaju 'drugu kožu'. Radi se o običnim, obiteljskim ljudima koji vode dvostruki život u želji da postanu idealna žena iz mašte. Premda u svijetu postoji na tisuće muškaraca s ovom sklonošću, uglavnom se skrivaju i svoju tajnu drže za sebe.


Jedan od snimljenih muškaraca rekao je: 'Osjećam se kao lijepa žena dok hodam niz ulicu. Postajete jedan od lijepih ljudi. Privlačite pažnju, a to nikad u životu nisam imao.' Robert ima 70 godina i kaže da ljudi s kojima izlazi ni blizu ne izgledaju dobro kao što si sam izgleda u ogledalu kad na se navuče 'drugu kožu'. 'Ne izgledaju ni izbliza tako dobro i jako je teško ići na spojeve kad znate čemu se vraćate kad dođete kući', dodao je.