NEUSTRAŠIVI DOBROTVOR

Australac će živjeti tri tjedna s otrovnim paucima

16.11.2010 u 15:16

Bionic
Reading

Šezdesetsedmogodišnji Australac Nick le Souef iz Melbournea živjet će 22 dana zajedno sa 300 otrovnih pauka kako bi skupio 50.000 dolara za dječju dobrotvornu ustanovu Variety i oborio svjetski rekord u suživotu s ovim životinjama

Kopač dragog kamenja iz Melbournea Nick le Souef odlučio je 22 dana provesti sa 300 otrovnih pauka kako bi skupio novac za dječju dobrotvornu ustanovu Variety i oborio rekord u suživotu s njima. Le Souef će živjeti s otrovnim životinjama cijelo vrijeme osim pola sata dnevno koje će smjeti koristiti za tuširanje i nuždu.

Šezdesetsedmogodišnji Australac siguran je da će izaći kako je i ušao - na svojim nogama i bez ugriza. Svi stanovnici Melbournea imat će priliku i provjeriti svaki dan kako mu ide jer će svoj pothvat izvoditi u izlogu svoje trgovine na ulici Flinders Lane

Njegovo obaranje rekorda trajati će do 5. prosinca, a gospodin Le Souef nada se da će i skupiti 50.000 dolara (270.000 kuna). Ako mislite da je ovo najčudnija stvar koju je Nick le Souef dosad poduzeo, varate se.

Na svojoj internetskoj stranici ovaj vremešni Australac napisao je da trenutno već drži rekorde za najdulji suživot sa zmijama, morskim psima i crnim udovicama.