DOŽIVJETI STOTU

80-godišnjakinja preživjela pogibeljni skok padobranom

28.05.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Gospođa u poznim godinama odlučila se na adrenalinsku avanturu, ali kada je u posljednji čas nakanila odustati, nije više mogla natrag nego samo ravno - u nebesku provaliju i grčevitu borbu za opstanak

Po sebi neobična priča o 80-godišnjakinji koja je odlučila skočiti padobranom na intrigantnosti je zapravo dobila otprilike u trenutku kad je gospođa poželjela odustati od svega. Međutim, umjesto da propusti tu adrenalinsku zabavu, vremešna se dama mimo svoje volje otisnula u borbu za goli život.

 

Njezino predomišljanje dogodilo se u zao čas, kada je već na vratima zrakoplova čekala (ne)spremna za skok u tandemu. Instruktor nije više mario za njezino 'ne' i tako su se otisnuli u nebo ispod letjelice. Kao da to nije bilo dovoljno, gospođin strah za vlastiti život pojačalo je labavo remenje zbog kojega je umalo iskliznula iz padobrana. Srećom, instruktor je reagirao bolje nego trenutak prije pa je ženu držao uza se, sve do slijetanja.

 

Oboje su se prizemljili neozlijeđeni izvana, ali rastrojeni iznutra. Vjerujemo da gospođa, sa srcem koje je u stanju podnijeti ovakav šok, bez problema može doživjeti stotu!