TKO PREŽIVI, PRIČAT ĆE

10 najskandaloznijih erotskih igračkica

21.06.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Iako proizvedene s uzvišenim ciljem genitalnog uznemiravanja, neke seksualne igračke će vas solidno uznemiriti onkraj svih erogenih zona. Bake na napuhavanje, rukavice za elektrošokove, dildo gas maske, konzervirane vagine za jednokratnu upotrebu. Kako to reći... ako izdržite do kraja teksta obratite se psihijatru

Dildo gas maska
Čuli smo za otrcani slogan 'vodite ljubav a ne rat', no što je s onima koji ne samo da vode rat kad vode ljubav, nego se k tome koriste kemijskim oružjem? Bioseksualni manijaci sada su napokon industrijski zbrinuti jer je na tržište izbačena dildo gas maska. U oblaku antraksa, sarina i ostalih neuronskih plinova, konačno se možete koncentrirati na bitne stvari poput one kako pospremiti cijev što vam visi iz gubice u prvu najbližu rupu.

Alien
Koje god vanzemaljce da su secirali u supertajnom vojnom postrojenju Area 51 u južnoj Nevadi, vjerojatno nisu bile plave lutke s tri dojke, guzolikim ušima i ustima u formi vagine. No nemojte se zavaravati. Tamo gdje je kiksala povijest katastrofalnim izborom činjenica, nisu i pomahnitali kreativci industrije za odrasle. Dakle, ono što čovječanstvo zaslužuje čuti je da mali zeleni nisu zeleni, nego plavi, a bome nisu ni mali kada ih se svojski napuše, te da su došli sa svoje daleke planete iz prilično uzbudljivog razloga – ispuniti vaše neidentificirane leteće fantazije. To što su sletjeli na Planetu majmuna, pripisat ćemo kvaru navigacijskih sustava.

Konzervirana vagina

Da ne bi samo vaša velika usta guštala u konzerviranim blagodatima cikle, gulaša ili graha, Japanci su se sjetili prodati nam vrhunsku deliciju i za ona mala. Više ne morate nervozno cupkati ako vas kresne libido negdje nasred ceste. Riješite to elegantno, s par kovanica na obližnjem automatu. Konzervirana vagina za jednokratnu upotrebu dolazi u veličini limenke kole i vjerojatno istom efikasnošću gasi žeđ međunožnih gmazova budući da se prodaje pod sloganom - bit ćete još žedniji! Možda da ubacite nekoliko kocki leda prije upotrebe...

Mali medo
Znamo, nikada niste skupili dovoljno moralne hrabrosti za rastati se od svog plišanog mede. Tu ste večer otišli od kuće, rekli svojima da obave prljavu rabotu i ostatak ucviljene svijesti prosuli po nekom šanku. Emocionalne i mentalne spone bile su prejake. Previše je bala i suza nakvasilo to krznato biće u vašim besanim tinejdžerskim noćima, a evo sad još jedan vlažni razlog da ga definitvno zadržite zauvijek. Mali medo je, naime, preko noći postao nazubljena muškarčina i promijenio ime u Teddy Bear Vibe. Opužite ga za ne znam što, ali fakat ne možete reći da se nije potrudio odrasti s vama. Da ste stvoreni za dugo i čvrsto prijateljstvo, na vama je da se svako malo osvjedočite.Napuši baku

Baka na napuhavanje dolazi s pravim lažnim zubima! Ali oprez. Pripremite čašicu s vodom. Naime, nikad ne znate hoćete li joj u žaru inspiracije odlučiti izvaditi gebis. Zrela dama koja će opslužiti sve vaše praktički stoljetne fantazije radi sve što ste uvijek očekivali od bake, osim što ne priča priče za laku noć. Al' dobro. Oralna književnost može pričekati dok joj se pridjev ne iscrpi u par manje književnih disciplina.

U kitovskom obliku
Orke su dijelu populacije toliko mila i draga bića da valjda čisto žale što ne mogu započeti rasu kitoljudi ubojica. No kad već ne mogu imati djecu, a ono mogu dildač. Izliveni ud Orke shvatite kao novu šansu za uspostavu razumijevanja sa morskom faunom. Davno je to bilo kada smo isplivali iz vode i postavili se na stražnje papke i očito je sazrelo vrijeme da date vrući hommage svojim davnim precima.

Pojačivač grudi
Uopće nije jasno čemu ste potrošili gomile ćufti, telećih koljenica i krumpirovih salata u izgradnju svojeg staničnog tkiva, pa tako i grudi, kad ste mogli kupiti predobar i bijesno uvjerljivi par sasvim solidnih dojki te ih prikvačiti na sebe poput grudnjaka. I to klaćenje, neugoda, mamoskopije, jel se itko ikada navikao na brutalnu činjenicu da ima sise? S parom oblina koji navlačite i skidate po potrebi, život postaje transvetitska bajka za koju dosad nitko nije imao tri, pardon, dvije čiste da vam je ispripovijeda.

Drilldo
Buši, hahaha, buši, hahaha! Tako je nekada stari krezubi djedica odradio scenu bušenja autobusnih guma u 'Ko to tamo peva' i otišao u legendu. Ostale legenda tek čeka, a jedan od načina da je prisvojite definitvno bi mogao biti Drilldo. Zamislite scenarij gdje na samom klimaksu večeri, nakon puževa u umaku od brusnica i butelje od pola plaće, jednom rukom servirate dragoj najnježnije finte iz zadnjeg cosmo dvobroja, dok drugom napipavate bušilicu ispod kreveta. Sa svojih osamnaest volti, Drilldo će uvjerljivo zaokružiti svaki otmjeni i romantični susret te vas nepovratno usvrdlati u memorijske ćelije vaše partnerice.


Rukavice za elektrošokove
Svima koji pri snošaju neurotično pate od ideje da propuštaju nešto daleko bolje, rukavice za seksualne elektrošokove bi zacijelo popravile dojam. Nakon što propustite struju kroz erogene zone, više nećete imati nijednog znantvenog razloga izvlačiti se da niste dovoljno popaljeni. Štoviše, možda ćete lagano i zagoriti, ali što je to naspram revolucionarnog iskustva seksa s dvopekom koje ćete priuštiti partneru. Pa ako se već i ne znojite, a ono ćete se dimiti. Eto novih izazova za vama najdraže šlaufove.

iPod u gaćama
Koliko ste samo puta poželjeli dati vaginalni obol svjetskim top listama? Ne usudimo se ni pomišljati. Zvuči kao najprirodnija moguća potreba. Uopće ne sumnjamo da je s navlaš istom idejom u glavi proizveden i OhMiBod vibrator. Stvar na koju se prikapčaju kako slušalice, tako i dildač, trese se u ritmu vaših MP3-ca pa vam Madonna, Rihanna i Lepa Brena praktički pjevaju na tri rupe simultano. Sad, je li to surround ili ne, trebalo bi pitati audio profiće, ali da ste se zaželjeli dobre mjuze iz svih smjerova, sasvim je legitimno. Doduše, šanse su da ćete ubrzo prijeći na tehno.