UMRI OD SMIJEHA...ILI UŽITKA

10 naj seksualnih igračaka iz pakla

28.11.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Bez obzira na to jeste li pohodili zagrebački sajam erotike i cerekajući se prolazili pokraj štandova, znate napamet - u seksu bi uvijek trebao biti prisutan dašak humora. No, da. Starim iskusnjarama to nije dosta. Ako se ne polome od totalne parodije, ništa od akcije. Umjetne ćube s vampirskim zubima, vibrator u obliku srednjeg prsta, rotirajući kotač s plastičnim jezicima, lutke sa zamjenjivim himenom... Smijeh nije grijeh, kažu, ali dajte se malo grešno nasmijte

Analni čep od zečje dlake
Ajde, nismo baš svi maštali o seksu sa Zekoslavom Mrkvom ili su možda prerano ukinuli legendarni crtić u 19.15 prije nego što smo uspjeli odrasti i poželjeti nešto više s klasičnim herojima animacije. Ipak, ne gubite nadu, tu je uvijek guzni čep s kitnjastom zečjom dlakom za sve koji žele nanovo proživjeti avanture iz djetinjstva u nešto drukčijem scenariju.

Lutka sa zamjenjivim himenom
Ako ste ikada pucketali zračnim balončićima kakvima se obično amortiziraju lomljivi paketi, znate da jedan definitivno nije dovoljan. Dapače, svaki n-ti probušeni balončić stvara potrebu da ih izbušimo n na kvadrat. Negdje na tom tragu Japanci nam serviraju seks lutku sa zamjenjivim himenom. Nabušite se i izrazdjevičite do mile volje i, naravno, pripazite da imate uvijek dovoljno svježih himena na lageru.

Jezici na kotačiću
Ograničenju muške fizionomije, onom da frajeri obično imaju tek po jedan jezik, doskočio je Sqweel. Kotač od nježne gume ima na sebi oko tucet jezika i vrti se u tri brzine. Nešto poput oralnih slapova po klitorisu, stvar navodno pruža standardni osjećaj kunilingusa. Pa puta deset. Igračka izgledom fakat fura na vodenicu... Ako ste dovoljno vlažni, možda vam ni ne treba baterija. I eto ti prvi samoodrživi eko dildač.

Obama dildo
Da predsjednici penetriraju nacije, nije neka vijest, no da to čine svojevoljno zahtjeva popriličnu dozu mazohizma. Američki pacijenti koji su prešli liniju razgraničenja seksa i politike, uboli su si plavi ili zlatnožuti dildo koji umjesto glavića ima Obaminu glavu. 'Head O State Obama Sex Toy' ide u bogomdanoj kombinaciji s Tiger Woods lutkom za napuhavanje: 'He'll show you his wood, if you show him his hole.' Golf nikada nije bio tako dostupan. Imate travicu, imate rupicu, a svijet prepun palica.

Vampirske čube
Nakon sumrakomanije ideja silikonske rupe s vampirskim zubima zvuči najnormalnije. Succu Dry vam neće pocicati krv, ali bome hoće sve tekuće potomstvo. Ne znamo koliko je psihopatologija erotike uznapredovala, ali da likovi guraju u sve i svašta, od usisivača do klupice u parku, opće je poznata stvar crne kronike pimpeka diljem globusa. Ova je pak igračkica toliko opasna koliko otprilike i zaljubljeni vampiri.

Belladonnin odljev stopala
Belladonna je porno starleta, a ovo su njena stopala izlivena u ultrarealističnoj gumi i u spoju sa Sil-A-Gelom, napoznatijim svjetskim antibakterijskim materijalom 'koji vama i vašim erotskim gadgetima želi sve najbolje'. Paket, citiramo, sadrži jedno lijevo stopalo, jedno desno stopalo i Belladonnin lubrikant. Da ne ispadne da vas čekaju dva lijeva ili ne daj bože samo jedno. Mada, možda vas lože amputirane trebe. U tom slučaju paket možete shvatiti kao '1+1'. Jednu platiš, jedna besplatno.

Bondage vreća
Ne radi se o novom mađioničarskom triku Davida Copperfielda. Iz ovoga se ni on ne bi izvukao ako ga se dohvati sadomazo odred. Bondage vreća za tijelo reklamira se pod egidom da je toliko ugodna da biste mogli u njoj provesti noć. Svi napaljeni fanovi vezivanja i mumificiranja koji svršavaju na ideju da se ne mogu pomaknuti sad mogu svoje vruće snove o polomljenom vratu i doživotnoj uzetosti ostvariti barem privremeno. I u pet boja – crna, plava, crvena, roza, ljubičasta.

Srednji prst i treća ruka
Zamislite koliko se žena samo uzbudilo kada ste ih poslali u kitu cvijeća. A koliko ih se tek isprevrtalo u besanim noćima nakon što ste ih odzdravili srednjim prstom. Ukratko, 'odje..' je dobilo i svoju konkretnu inačicu – dildo u obliku šake s debelim ispruženim srednjakom. Uništite curi ego, pokažite da ste frajer sa stavom i da je vrijeme da si ga konačno zakuca tamo gdje mu je mjesto. Kad smo već na temi, i tipovi imaju ručni dildo. Zašto šetati kožicu već predvidljivom desankom kad si možeš kupiti umjetnu šaku i dati si, ono, dupli handjob. Ruka u ruci u najmanju ruku izgleda filmski. Dok izbrojiš sve prste, već si triput svršio. Osim što si izgledao kao notorni idiot.


Real Touch

Napokon. USB interfejs za pimpek. Real Touch pretvara cybersex u predivno iskusvo u kojem držite giganstki komad plastike među nogama. Utrpavate spužvasto tkivo, gledate gole tete, a njihovi su pokreti sinhroizirani s radom gadgeta koji vas iznutra tetoši s pet razičitih točaka pritiska. Kad vas komad obujmi ustima ili kad izvadi katanu... Sve totalno realno!


Dihalica za oralni seks

Više nema izgovora za odustajanje od oralnih dužnosti. Nemaš zraka? OK, evo dihalica. Možda ti fali znanje iz disanja, tu ćemo ti oprostiti kolac, umri prirodnom smrću, ali nedovoljan iz mlataranja jezikom je skandal. Već je sam pogled na facu s dihalicom tri četvrtine užitka, jer kako će vam priznati svaka žena, jedna od najvrućih maštarija je ona u kojoj je obrađuje mentalno unazađeni vanzemaljac.