preokret

Zagrebačka policija: Pronađeni muškarac ipak je ubijen, uhićen osumnjičenik

18.02.2024 u 13:11

Bionic
Reading

Iako je prema prvim informacijama iz zagrebačke policije objavljeno da 38-godišnji muškarac, pronađen u ruševnoj kućici na Trgu Francuske Republike, nije umro nasilnom smrću, obdukcijom je na njegovom tijelu pronađeno više ubodnih rana

Dopunom očevida utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 65-godišnji muškarac prije 20-ak dana u Jagićevoj ulici 38-godišnjaku zadao više ubodnih rana od kojih je umro 16. veljače na adresi na Trgu Francuske Republike, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke u nedjelju.

"Na mjestu događaja provedena je nadopuna očevida, a osumnjičeni je uhićen i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela", naveli su iz PUZ-a.

Predhodno su objavili da je u petak, 16. veljače oko 16.50 sati na Črnomercu, na Trg Francuske Republike, u napuštenoj ruševnoj kućici, pronađeno tijelo 38-godišnjaka, da dosad provedenim očevidom nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela te da je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Prema pisanju medija, do sada je otkriveno da je 38-godišnjak izboden prije tri tjedna tijekom verbalne prepirke sa 65-godišnjakom, i to na njegovoj adresi stanovanja u Jagićevoj ulici. Sukob je izbio dok su, neslužbeno se doznaje, obojica bila pod utjecajem alkohola. Istraživanje je u tijeku.