TRAGEDIJE U ISTRI

Umrlo dvogodišnje dijete koje je udario auto na Brijunima, još jedno dijete stradalo u Puli

24.07.2023 u 09:58

Bionic
Reading

U nesreći koja se dogodila jučer oko 19.30 sati na Brijunima smrtno je stradalo dijete dok je teško ozlijeđena 36-godišnjakinja

Nesreća se dogodila kada je 51-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, kolnikom Velikog Brijuna prema crkvi sv. Germana. Vozač je u jednom trenutku iz zasad neutvrđenog razloga udario u 36-godišnju poljsku državljanku i dijete koji su prelazili preko ceste. Ozlijeđenoj ženi i djetetu pružena je pomoć u pulskoj bolnici zbog teških ozljeda. Policija je jutros zaprimila obavijest iz bolnice da je dijete preminulo, javljaju 24 sata.

Policija je zaprimila obavijest iz riječke bolnice kako je preminulo i dijete koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći 22. srpnja oko 23.45 sati na križanju Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli. Zbog utvrđivanja okolnosti stradavanja nad tijelom će se obaviti obdukcija.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom, zagrebačke registracijske oznake, kolnikom Faverijske ulice u suprotnom (zabranjenom) smjeru. U jednom trenutku 24-godišnjakinja je ušla u raskrižje s Rakovčevom ulicom te je u njezin bočni dio automobila udario automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je zadržavala smjer kretanja. Od siline udarca automobil zagrebačke registracijske oznake zarotirao se te je odbačen na nogostup.