pokušaj ubojstva

Uhićena trojica muškaraca nakon što su u Dugom Selu upali na privatnu zabavu i zapucali, za četvrtim se još traga

30.01.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Ovog vikenda, u subotu, četvorica nepoznatih počinitelja upala su na privatnu zabavu u jednom kafiću te su počeli prijetiti prisutnima, a jedan od četvorice ispalio je hitac prema 45-godišnjaku i 40-godišnjaku

Događaj se zbio ove subote oko 18 sati u Dugom Selu, u Ulici Josipa Zorića, gdje su, tijekom privatnog okupljanja, četvorica nepoznatih verbalno zaprijetila osobama koja su se tamo nalazile te su se počeli međusobno naguravati.

Nakon međusobnog naguravanja jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smjeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka, da bi se potom četvorica nepoznatih počinitelja dala u bijeg, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Zagrebačka policija sada javlja da se trojica muškaraca nalaze u službenim prostorijama te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 56, 19 i 22 godine zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pomaganja u počinjenju kaznenog djela ubojstva u pokušaju te će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku, dok se za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom, intenzivno traga.