potvrdila policija

U požaru koji je buknuo na automobilu u Petlovcu smrtno stradao muškarac

21.02.2024 u 10:37

Bionic
Reading

U požaru osobnog automobila, koji se u ponedjeljak nešto prije 23 sata dogodio u baranjskom mjestu Petlovcu, smrtno je stradao 65-godišnjak iz toga mjesta, potvrdila je u srijedu policija nakon provedenog očevida

Operativno dežurstvo Policijske postaje Beli Manastir u ponedjeljak je, nešto prije 23 sata, zaprimilo dojavu da je u Petlovcu došlo do požara na osobnom automobilu belomanstirskih registracija te da ga gase pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe iz Belog Manastira.

U vozilu je smrtno stradala jedna osoba, čiji identitet u tom trenutku bio nije utvrđen, a na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt.

Očevidom, koji je obavila očevidna ekipa osječko-baranjske Policijske uprave, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja, isključen je tehnički uzrok izbijanja požara na automobilu u Petlovcu.

U policiji navode kako su provedenim kriminalističkim istraživanjem i obdukcijom isključeni elementi kaznenog djela, a neslužbeno se doznaje da se radi o samoubojstvu. Slijedi izvješće o događaju osječkom Županijskom državnom odvjetništvu, ističu u osječko-baranjskoj policiji.