neoprez u prometu

Stravična nesreća kod Koprivnice: U frontalnom sudaru automobila ozlijeđeno pet osoba, među njima i dvoje djece

02.05.2022 u 08:45

Bionic
Reading

Na otvorenom dijelu ceste Koprivnica - Đelekovec jučer se oko 18 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno petero ljudi, a među njima je dvoje djece

Jučer, 1. svibnja, oko 17.55 sati na otvorenom dijelu ceste Koprivnica – Đelekovec 30-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Toyota zagrebačke registarske oznake u smjeru Đelekovca. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom BMW varaždinske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnji vozač. Nakon sudara osobni automobil BMW sletio je u odvodni kanal, a automobil Toyota je stražnjim dijelom sletio u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 30-godišnja vozačica i dijete rođeno 2020. iz osobnog automobila Toyota te putnici iz automobila BMW (32-godišnjakinja, 53-godišnjakinja i dijete rođeno 2020.). Vozačima je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.