I DALJE GA TRAŽE

Sletio automobilom u rijeku, ostavio ozlijeđene i pobjegao. Policija objavila detalje

27.08.2023 u 15:14

Bionic
Reading

Požeška policija traga za nepoznatim vozačem koji je u nedjelju skrivio prometnu nesreću na požeškom području, automobilom sletio u korito rijeke Veličanke i pobjegao, ne pruživši pomoć ozlijeđenima u nesreći

'U nedjelju 27. kolovoza 2023. oko 8.05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke 'Honda', stranih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prešao je vozilom u suprotnu prometnu traku i prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke 'Volkswagen', požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 70-godišnjak', priopćila je policija.

Vozač osobnog automobila marke 'Honda' je nakon toga udario u metalni stup s prometnim znakom i sletio u korito rijeke Veličanke, dok je vozač osobnog automobil marke 'Volkswagen' sletio u putni kanal.

  • +17
Skrivio prometnu nesreću pa sletio u potok Veličanku Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL/PIXSELL

'U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a 30-godišnji putnik iz 'Honde' teško, dok je nepoznati vozač napustio mjesto događaja. Protiv nepoznatog vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela 'Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu' i 'Nepružanje pomoći' i za njim tragaju policijski službenici', dodaje se.

Skrivio prometnu nesreću pa sletio u potok Veličanku Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galović/Pixsell