završili u pritvoru

Show u Kutini: Prvo se potukli, a onda se kombijem namjerno zabio u automobile

10.05.2023 u 14:43

Bionic
Reading

Sisačko-moslavačka policija osumnjičila je šestoricu muškaraca koji su u ponedjeljak navečer sudjelovali u masovnoj tučnjavi u Kutini za narušavanje javnog reda i mira zbog čega je četvorici sud odredio osmodnevno zadržavanje.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su šestorica muškaraca u dobi od 19 do 30 godina, u ponedjeljak, oko 20,20 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Kutini narušavali javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, tako što su se prvo verbalno, a zatim i fizički sukobili.

Osumnjičeni su uhićeni te su zbog počinjenog prekršaja dovedeni nadležnom Općinskom sudu, koji je četvorici muškaraca odredio zadržavanje u trajanju od osam dana, izvijestila je policija.

Daljnjom istragom utvrđeno je da se 27-godišnjak desetak minuta nakon sukoba na raskrižju ulica kralja Petra Krešimira IV, Stjepan Radića i Zagrebačke ulice s kombijem kutinskih oznaka namjerno i bez zaustavljanja zabio u automobil zagrebačkih oznaka u kojem su bile četiri osobe.

Vozač kombija potom se zabio i u bočnu stranu drugog automobila zagrebačkih oznaka u kojem su se bile tri osobe, nakon čega je sudjelovao u prometnoj nesreći s materijalnom štetom.

U tom događaju jedna je osoba lakše ozlijeđena, kažu u policiji.

Vozač kombija je uz uporabu sredstva prisile uhićen te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom predan pritvorskom nadzorniku.