prometna nesreća

Rumunj koji je kamionom razbio 17 auta i ozlijedio 18 ljudi bio je nadrogiran?

24.03.2024 u 12:39

Bionic
Reading

Ukupno 18 ozlijeđenih osoba, od kojih troje teže, primljeno je u subotu poslijepodne u novogradišku bolnicu nakon prometne nesreće kod Novog Varoša, oko pet kilometara prije graničnog prijelaza Stara Gradiška, potvrđeno je iz bolnice Hini

Teška nesreća dogodila se oko 16,31 sati, a prema podacima Policijske uprave brodsko-posavske, prometnu nesreću izazvao je kamion koji je udario na kolonu od petnaestak vozila.

"Očevid je proveden od strane Općinskog državnog odvjetništva u suradnji s policijskim službenicima. Prema do sada prikupljenim informacijama i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 35-godišnji državljanin Rumunjske upravljao s teretnim vozilom (rumunjskih nacionalnih oznaka), te je osumnjičen da je počinio teško kazneno djelo. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je 18 osoba, četiri osobe su teže, a 14 je lakše ozlijeđeno, te je oštećeno 17 vozila uz veliku materijalnu štetu", navela je policija u priopćenju.

HRT je u podnenevnom Dnevniku javio da se vozač još uvijek nalazi u policiji nakon čega će biti predan pritvorskom nadzorniku i onda slijedi dalje ona procedura koju provodi Državno odvjetništvo.

HRT je neslužbeno saznao da je vozač preliminarnim testom bio pozitivan na droge, ali to se još treba utvrditi ili odbaciti kada stigne nalaz krvi i urina.