POČINITELJ U BIJEGU

[FOTO] Policija još uvijek traga za napadačem iz Španskog, propucani muškarac životno ugrožen

25.02.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Još uvijek se intenzivno traga za napadačem koji je pucao u muškarca sinoć oko 19:40 na prakiralištu u Ulici Dobriše Cesarića u zagrebačkom naselju Španskom. Prema neslužbenim informacijama, muškarcu je propucan u glavu. Prebačen je u Vinogradsku bolnicu

Trenutno se nalazi u jedinici intenzivne skrbi KBC-a Sestre milosrdnice i životno je ugrožen, potvrdio je Hini u subotu ravnatelj KBC-a Davor Vagić.

Policija je ogradila veći dio parkirališta na kojem je došlo do pucnjave, te je nakon 21 sat krenuo je policijski očevid kojim će se utvrditi sve činjenice i okolnosti. Na cesti je ostala velika lokva krvi, a počinitelj je i dalje u bijegu.

'Pucao je iz vatrenog oružja u glavu 43-godišnjem Krešimiru G.', rekli su za Jutarnji list u Službi za odnose s javnošću PU Zagrebačke. U subotu ujutro i dalje je u Španskom krim policija, čiji pripadnici obilaze susjedne ulaze i razgovaraju s potencijalnim očevicima. Policija također raspolaže registracijom BMW-a iz kojeg je izašao napadač i identitetom osumnjičenog napadača.

  • +6
Pucnjava u Španskom Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic