brza akcija policije

Uhićen muškarac kojeg sumnjiči za ubojstvo građevinskog radnika u Švarcovoj ulici

03.11.2022 u 19:07

Bionic
Reading

Nakon što je jutros u stanu u Švarcovoj ulici pronađen mrtav muškarac s ozljedama koje upućuju na sumnjivu smrt, u predvečernjim satima priveden je muškarac koji se dovodi u vez s ubojstvom

Jutros oko 9.30 sati u Zagrebu u Švarcovoj ulici u stanu, pronađeno je tijelo 60-godišnjaka s ozljedama koje su upućivale na sumnjivu smrt.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, danas u predvečernjim satima, uhitili 49-godišnjaka koji se dovodi u vezu s počinjenim kaznenim djelom „Ubojstvo“ na štetu 60-godišnjaka. Osoba je pod nadzorom policije te slijedi kriminalističko istraživanje, a ujedno se nastavlja i očevid, izvijestili su iz policije.

  • +15
U Švarcovoj pronađen mrtvi muškarac, smrt je sumnjiva Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Policija je jutros, nakon pronalaska tijela, trakama ogradila čitavu Švarcovu, ali i obližnju Rendićevu ulicu. Uz to, policajci su pregledavali i kontejnere za smeće u obližnim ulicama.

Kako se neslužbeno doznaje stradali muškarac je građevinski radnik M.K. (60) koji je obavljao radove u jednom od stanova na toj adresi, a navodno je privremeno, tijekom obavljanja radova tamo i živio.

U stanu u Ulici Lavoslava Švarca pronađeno je tijelo muškarca Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX