napad na mladiće

Pritvoren redar zbog nasilničkog ponašanja prema gostima kluba H2O

01.10.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje i nad trećim muškarcem (29) zbog sumnje na nasilničko ponašanje prema četvorici gostiju noćnog kluba H2O u Runjaninovoj ulici koje su pretprošle subote fizički napali i lakše ozlijedili

Osumnjičeni muškarac (29) predan je pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Zagrebačka policija izvijestila je prošli tjedan da je pritvorila dvojicu redara zbog sumnje na nasilničko ponašanje prema četvorici gostiju noćnog kluba H2O. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeni su 41-godišnjak i 45-godišnjak za koje se sumnja da su ispred noćnog kluba zajedno s trećim, tada nepoznatim počiniteljem, obavljajući zaštitarsku djelatnost, počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Prema pisanju medija, u incidentu ispred kluba H2O, redari su pretukli petoricu mladića, a slučaj je policiji prijavila majka trojice od petorice napadnutih mladića.

Ona je rekla medijima da su njezine sinove i dva prijatelja pretukli redari kluba H20 pri izlasku iz kluba.

Snimka koju je dala policiji i medijima prikazuje kako redari tuku rukama i nogama mladiće po tijelu.