izvan službe

Preminuo vojnik pretučen na parkiralištu u Požegi

16.04.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Od zadobivenih ozljeda u nedjelju je u požeškoj bolnici umro 21-godišnji pripadnik Hrvatske vojske, dan nakon što je na parkiralištu u Požegi pronađen s teškim ozljedama i u besvjesnom stanju zbog čega je policija jučer uhitila jednu osobu

Pripadnik Hrvatske vojske umro je u jutarnjim satima od posljedica ozljeđivanja, rekli su Hini u požeško-slavonskoj policiji.

Ministarstvo obrane izvijestilo je u subotu da je pripadnik Hrvatske vojske koji je bio izvan službe pronađen rano ujutro na parkiralištu Trga Svetog Trojstva u Požegi u besvjesnom stanju te je prevezen u požešku Opću županijsku bolnicu gdje mu se pružala liječnička pomoć.

Policija je jučer poslijepodne priopćila da je zbog slučaja koji se dogodio oko 2,25 sati na parkiralištu u Požegi uhićen 20-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj u nedjelju su izrazili sućut obitelji, prijateljima i kolegama umrlog pripadnika Hrvatske vojske Jakova Bočkaja.