nakon očevida

Poznat uzrok nesreće kod Našica u kojoj je život izgubilo dijete

19.11.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Neprilagođena brzina uzrok je sinoćnje prometne nesreće kod Našica, u kojoj je poginulo četverogodišnje dijete, a dvije su osobe teško ozlijeđena, izvijestila je u subotu o rezultatima očevida osječko-baranjska policija

Nesreća se dogodila u petak oko 19 sati, između Podgorača i Budimaca, u trenutku kada vozač osobnog automobila u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti, te je sletio s kolnika u odvodni kanal. Pri tome se automobil višestruko prevrnuo, a svi putnici ispali su iz vozila.

Od zadobivenih ozljeda četverogodišnje dijete je poginulo na mjestu nesreće te je prevezeno na obdukciju u osječki Klinički bolnički centar, priopćeno je iz osječko-baranjske Policijske uprave.

Prometna nesreća kod Našica Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

U prometnoj nesreći 37-godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a 32-godišnja putnica teške tjelesne ozljede opasne po život.

Očevid na mjestu teške prometne nesreće obavili su zamjenica osječkog Općinskog državnog odvjetnika i službenici Policijske postaje Našice, dodaje se u priopćenju.