ubojstvo u kafiću

Policija se oglasila o stravičnom zločinu u Rijeci, objavljen identitet osumnjičenoga ubojice, nastupao u talent showu i imao nogometnu karijeru

07.02.2022 u 15:02

Bionic
Reading

U nedjelju rano poslijepodne u strogom centru Rijeke dogodilo se stravično ubojstvo, za koje je odgovoran ulični pjevač, poznat iz popularnog talent showa

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 36-godišnjak 6. veljače u jednom od ugostiteljskih objekata na Pavlinskom trgu u Rijeci najprije verbalno sukobio sa 67-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom je fizički napao te joj zadao više udaraca u predjelu glave i tijela i pobjegao.

  • +4
Ubojstvo u Rijeci: U kafiću u centru grada muškarac ubio ženu Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Kako doznaje Jutarnji, glazbenica Iulia Josephine Bianca Kolompar potvrdila je za Jutarnji da je za ubojstvo osumnjičen njezin suprug Roman Brnada. S riječkim kriminalistima koji su joj jučer pretresli stan danas je još morala porazgovarati kako bi zajednički otkrili eventualne motive što su prethodili jezivom činu.

Brnada je inače ulični pjevač koji je sa suprugom Biancom nedavno nastupio u showu 'Supertalent'. Imao je i nogometnu karijeru te je branio za NK Tomislav iz Livane pokraj Osijeka.

Imao je zanimljiv nogometni put. Bio je u zagrebačkim niželigašima, ali i u Zagrebu te Hrvatskom dragovoljcu. Prije devet godina gotovo je završio u Dinamu. Zdravko Mamić ga je navodno pozvao da bude treći vratar kluba.

Policija tražila muškarca bez odjeće

Primorsko-goranska policija jučer je oko 15.50 zaprimila dojavu građana da je na području Belvedera u Rijeci viđena muška osobe bez odjeće, ali po dolasku na mjesto događaja policija nije zatekla opisanu osobu. U nastavku intenzivnog traganja za osobom koja je pobjegla s Pavlinskog trga utvrđeno je da postoji poveznica između ova dva događaja te je osumnjičeni 36-godišnjak uhićen oko 18 sati i priveden na kriminalističko istraživanje te je utvrđena sumnja u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Svjedokinja ubojstva u centru Rijeke: Napao je ženu iz čista mira Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletić/Pixsell