novi mihaljevci

Policija objavila detalje sudara kod Požege u kojem su poginuli supružnici na motociklu

24.04.2023 u 09:52

Bionic
Reading

U nedjelju oko 14.35 sati u mjestu Novi Mihaljevci motocikl je potklizao pod automobil. Tom su prilikom život izgubili 41-godišnji vozač motocikla i 39-godišnja putnica na motociklu

U nedjelju oko 14.35 sati u Novim Mihaljevcima kod Velike u Požeško-slavonskoj županiji došlo je do sudara motocikla i osobnog automobila u kojem su život izgubile dvije osobe.

Upravljajujući motociklom marke BMW požeških registracija, 41-godišnji vozač ulaskom u oštar zavoj udesno, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te je motocikl pao na kolnik i proklizao na suprotnu prometnu traku gdje je udario u prednji lijevi dio osobnog automobila Volkswagen, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak, priopćila je PU požeško-slavonska.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 41-godišnji vozač i putnica na motociklu starosti 39-godina, dok je 45-godišnji vozač lakše ozlijeđen. Očevidu je bila prisutna općinska državna odvjetnica u Požegi, a u vremenu od 14.50 do 18.50 sati nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

  • +10
Prometna nesreća u Novim Mihaljevcima Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL