opsežna potraga

Policija i dalje traga za vozačem koji je pobjegao s mjesta nesreće kod Požege

29.08.2023 u 10:38

Bionic
Reading

Požeška policija u utorak je nastavila opsežnu potragu za 37-godišnjim vozačem, koji je autom u nedjelju sletio u rijeku Veličanku, pretražuje se šire područje mjesta prometne nesreće, a u potragu su, uz policiju, uključeni i HGSS, vatrogasci i dronovi

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 8,05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, a 37-godišnji vozač osobnog automobila Honda, stranih registracija prešao je u suprotnu prometnu traku i sudario se s Volkswagenom požeških registracija, kojeg je vozio 70-godišnjak, te sletio u korito rijeke Veličanke. U nesreći 70-godišnji vozač Volkswagena je lakše ozlijeđen, 30-godišnji putnik iz Honde je teško ozlijeđen, a 37-godišnji vozač Honde je, prema informacijama policije, otišao s mjesta nesreće.

Policija je odmah u nedjelju nakon prometne nesreće pretražila oko 80 hektara šireg prostora u potrazi za 37-godišnjim vozačem, priopćeno je iz Policijske uprave požeško-slavonske.

Jučer je u suradnji s HGSS-om i vatrogascima policija pregledala ukupno 450 hektara prostora uz rijeku Veličanku te područje oko mjesta Mihaljevci.

Pregledom navedenog područja 37-godišnjak nije pronađen na tom području, te se uz navedene poduzimaju i ostale mjere daljnjeg traganja. naveli su iz požeško-slavonske PU. U pretragu je bilo uključeno ukupno 40 policijskih službenika, 30 vatrogasaca, 22 pripadnika HGSS-a uz korištenje dronova i dva psa tragača.