verbalno i fizički

Pijani trojac se potukao u kafiću u Glini, policajac želio uspostaviti red; jedan nasrnuo na njega stolicom i lakše ga ozlijedio

17.10.2022 u 13:37

Bionic
Reading

U nastojanju da prekine subotnju večernju tuču trojice pijanih muškaraca u glinskom kafiću, policajca je jedan od njih udario stolicom, pri čemu je lakše ozlijeđen, kao i ovaj sukobljeni trojac

Prema izvješću sisačko-moslovačke policije od ponedjeljka, u subotu oko ponoći u kafiću su se verbalno, pa fizički sukobili pijani 30-godišnjak (2,09 alkoholnih promila), 27-godišnjak (2,58 promila) i 25-godišnjak (2,76 promila).

Po dojavi, u kafiću je policajac pokušao uspostaviti narušeni javni red i mir, na što je 30-godišnjak reagirao tako što ga je udario stolicom.

Uz prisilu je uhićen i priveden u policijske prostorije, a tijekom uhićenja je vrijeđao i omalovažavao policajce.

Zbog opasnosti da će nastaviti činiti opisane prekršaje, 27-godišnjak i 25-godišnjak su do otriježnjenja odvedeni u posebne policijske prostorije.

Sva trojica bit će prekršajno prijavljena prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi u pokušaju 30-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku sisačko-moslovačke Policijske uprave.