kazneno prijavljena

Pijane djevojke radile nered u zagrebačkom hotelu, jedna ugrizla policajca

12.02.2024 u 16:37

Bionic
Reading

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom, zbog sumnje da je 24-godišnjakinja počinila kazneno djelo 'Napad na službenu osobu' na štetu policajca, a obje prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Naime, 11. veljače 2024. godine oko 6.35 sati u hotelu, u Zagrebu na Trnju, policijski službenici postupali su po dojavi zaposlenika hotela zbog navodnog narušavanja javnog reda i mira dviju gošća, mlađih ženskih osoba.

Dolaskom na mjesto događaja potvrđeno je da su počinile prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u vidno alkoholiziranom stanju te im je rečeno da moraju poći s policijskim službenicima u policijsku postaju.

Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu starija djevojka je sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policijskog službenika koji je vozio službeno policijsko vozilo u čemu je spriječena od strane drugog policijskog službenika koji je stavio svoju ruku ispred nje obzirom je sjedio pored nje na stražnjem sjedalu.

Odmah potom osumnjičena je policijskog službenika koji je sjedio pored nje nekoliko puta ugrizla za ruku na što je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom uporabio sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) radi odbijanja napada.

U ovom događaju policijski službenik je lakše ozlijeđen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.