kažnjen sa 3.210 eura

Pijan, bez prometne i s ukinutom vozačkom vozio kamion kod Križevaca

08.03.2023 u 08:52

Bionic
Reading

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 3.210 eura i izrečena mu je zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci

Kako javlja policija, jučer, 7. ožujka na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 27-godišnji vozač koji je u ponedjeljak 6. ožujka u 9.30 sati, na cesti Kamenica – Peščenik upravljao teretnim automobilom kojem je istekla važnost prometne dozvole, pod utjecajem alkohola od 1,03 promila te za vrijeme dok mu rješenjem PU koprivničko-križevačke zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova vozačka dozvola ukinuta.

Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten nadležni prekršajni odjel općinskog suda koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 3.210 eura i izrečena mu je zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci. Sud je odlučio da se oduzeto vozilo vrati vozaču.