oglasila se policija

Otkriveni detalji drame u Dubravi: Pokušala samoubojstvo nakon što je ubila supruga tupim predmetom

06.03.2023 u 13:41

Bionic
Reading

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u slučaju V. Đ. (59) osumnjičene da je u Gavazzijevoj ulici u Dubravi usmrtila svojeg supruga N. Đ. (55), nakon čega je pokušala samoubojstvo, izvijestila je u ponedjeljak zagrebačka policija.

Ne otkrivajući identitete policija je precizirala kako V. Đ. sumnjiče da je između petka i nedjelje, u još neutvrđenom vremenu, usmrtila 55-godišnjeg supruga zadavši mu tupim predmetom više udaraca u glavu, uslijed kojih je preminuo na mjestu zločina.

Policija dodaje da je osumnjičena, nakon što jedan član obitelji nije mogao uspostaviti kontakt s ubijenim te zbog dolaska policija i vatrogasaca, skočila u nedjelju oko 13,45 sati s visine od 4,9 metara, nanijevši sebi teške tjelesne ozljede.

Osumnjičenoj je, nadodaje policija, pružena liječnička pomoć u KB Dubrava, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Mediji su izvijestili kako su susjedi potvrdili da je osumnjičena skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata te da je pokušala zataškati ubojstvo tako što je mobitelom ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu.

  • +6
Ubojstvo i pokušaj samoubojstva u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Susjedi tvrde, nadodaju mediji, da je osumnjičena neko vrijeme bila u rastrojenom stanju te je odbijala ići na liječenje, kao i da se suprug brinuo za nju.

Neslužbeno se doznaje da je ubijeni zadnji put s članovima obitelji razgovarao u petak, no kada su ga zvali u subotu na njegov mobitel, nitko se nije javljao. Budući da se N. Đ. uvijek javljao na mobitel, pribojavali su se da bi V. Đ. zbog svojih psihičkih problema mogla nauditi suprugu pa su u nedjelju oko podne navratili do stana u Gavazzijevoj ulici.

Kada su pokucali na vrata, supruga im je rekla da je N. Đ. otišao na kavu, ali im nije htjela otvoriti vrata, kao ni policiji koja je ubrzo pozvana na mjesto događaja.