u obiteljskoj kući

Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Puli prepraćen u pritvorsku jedinicu

15.01.2022 u 16:40

Bionic
Reading

Osumnjičeni za dvostruko teško ubojstvo u obiteljskoj kući u Puli, 39-godišnji Puljanin, po dovršetku krim istrage prepraćen je u subotu u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a do kraja dana bit će ispitan na Županijskom državnom odvjetništvu u Puli

Dvostruko ubojstvo dogodilo se u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli.

"Pulska policija je utvrdila sumnju da je 39-godišnjak počinio dva kaznena djela teškog ubojstva. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli vatrenim oružjem usmrtio muškarca i ženu, u dobi od 67 i 66 godina", priopćila je PU istarska.

Nad tijelima ubijenih bit će obavljena obdukcija po nalogu nadležnog državnog odvjetnika, a osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu u popodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dodaje se u priopćenju.

Policija je u petak oko 16,15 sati u kući u Argonautskoj ulici 76 u Puli, pronašla mrtva tijela supružnika, a neslužbeno se doznaje kako je dvostruko ubojstvo počinjeno u četvrtak u garaži kuće, iz vatrenog oružja.

  • +14
Priveden osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Puli Izvor: Cropix / Autor: Danijel Bartolic / CROPIX

Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo se tek u petak poslijepodne prijavio policiji, nakon čega su policijski službenici u kući u Argonautskoj ulici pronašli dva mrtva tijela, koja su navodno bila zamotana u najlon vrećama.