velika tuga

Od posljedica teške prometne nesreće kod Vinkovaca preminulo dijete

13.04.2023 u 20:21

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Andrijaševci-Retkovci ozlijeđeno je petero sudionika, a naknadno je od posljedica prometne nesreće preminulo dijete

Oko 15 sati 7. travnja na cesti Andrijaševci-Retkovci dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva motorna vozila. Pet je osoba zbog ozljeda prevezeno u OŽB Vinkovci radi pružanja hitne medicinske pomoći. Od posljedica nesreće preminulo je dijete, izvijestila je danas policija, koja je o tome dobila obavijest iz KBC-a Osijek, prenosi Dnevnik Nove TV.

Policija je ranije utvrdila da je prometnu nesreću uzrokovala eksplozivna dekompresija pneumatika stražnjeg lijevog kotača osobnog automobila, uslijed čega je 27-godišnjakinja izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom prešla na suprotnu prometnu traku, gdje je udarila u kombi.

Dvoje djece koje se vozilo na zadnjem sjedištu osobnog automobila nije bilo vezano sigurnosnim pojasima. Uslijed udara ispali su iz automobila kroz vjetrobransko staklo i pali u zemljani odvodni kanal. Zadobili su teške ozljede, a jedno je sada od posljedica ozljeda i preminulo.