traže se supočinitelji

Novi detalji o propaloj pljački bankomata: Liječnici se bore za život ozlijeđenog lopova

22.09.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Liječnici u KB Dubrava intenzivno se bore za život Gorana M. (36) koji je u srijedu usred noći ozlijeđen dok je, sumnja se, kemijao s pretjeranom količinom plina s ciljem da raznese bankomat na Dugoselskoj ulici u Sesvetskom Kraljevcu

Do eksplozije bankomata, podsjetimo, došlo je u noći s utorka na srijedu, oko 2:30. Goran M. koji je teško ozlijeđen, piše Jutarnji list, prema dokazima i iskazima svjedoka nije bio sam, a lopovska družina kojoj je pripadao nije uspjela ukrasti ni lipu nego samo oštetiti dva bankomata i obližnju trgovinu.

Teško ozlijeđeni počinitelj, kojeg je eksplozija i oglušila pa mu je iz nosa curila krv, a imao je i ozlijeđenu šaku, s ekipom je pokušao pobjeći. No ozljede su bile preteške pa je on bio primoran potražili pomoć hitne službe dok su njegovi suradnici pobjegli u noć, u vozilu za kojeg se pretpostavlja da je ukradeno.

  • +6
Eksplozija bankomata u Sesvetama Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Goran M., s obzirom na teško zdravstveno stanje u kojem se nalazi, još uvijek nije uhićen. Pod konstantnim je nadzorom policije koja paralelno dok čeka njegov oporavak povodi intenzivno kriminalističko istraživanje u potrazi za supočiniteljima.