prometna nesreća

Kod Rijeke se na izlazu iz tunela na autocesti zapalilo vozilo, promet preusmjeren

11.09.2023 u 17:41

Bionic
Reading

Na autocesti A7, na izlazu iz tunela Škurinje II na riječkoj zaobilaznici, došlo je do prometne nesreće u kojoj se jedno vozilo zapalilo. U tunelu se u smjeru Rupe trenutačno vozi jednim trakom, priopćili su iz policije

Danas se u 16.50 dogodila prometna nesreća na autocesti A7, na izlazu tunela Škurinje II u smjeru Rupe, u kojoj su sudjelovala dva vozila, pri čemu se jedno vozilo zapalilo. U nesreći nema ozlijeđenih, a promet je preusmjeren. Slijedi očevid.

Kako javljaju iz HAK-a, u tunelu Škurinje II vozi se jednim trakom u smjeru Rupe. Kolona je između čvorova Orehovica i Škurinje u smjeru Rupe. Vozače se moli za strpljenje i da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je i promet na gradskim cestama i obilaznicama, osobito zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7), na pojedinim dionicama autocesta, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu u oba smjera, pojedinim cestama u Istri i na pojedinim graničnim prijelazima. Zbog povećane gustoće prometa vozi se usporeno na gradskim cestama i dionicama gdje traju radovi.