recidivist

Muškarac u Požegi uporno vozi i stalno čini prometne prekršaje: Sada je ulovljen pijan pa je uhićen, a i oduzeto mu je vozilo

16.12.2021 u 10:43

Bionic
Reading

Policijska uprava požeško - slavonska obavijestila je o dvojici neodgovornih vozača na području njihovog djelovanja

U srijedu 15. prosinca 2021. u mjestu Filipovac u Lipičkoj ulici, policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke BMW, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,01 promil upravljao 50-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 50-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 19.35 sati u Požegi u Ulici sv. Roka, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke Daewoo, požeških registarskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 2,18 promila upravljao 61-godišnjak. Budući da je 61-godišnjak višestruki počinitelj prometnih prekršaja uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je oduzeto i vozilo kojim je počinio prekršaj.