remećenje javnog reda i mira

Muškarac u Križevcima dobio od suda zabranu posjećivanja kafića osam dana

14.02.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Na području Policijske uprave zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj drskog ponašanja i prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim osobama u Križevcima te prekršaj odavanja prosjačenju, uz svađu i viku, u Koprivnici. Dvije osobe su uhićene

Jučer, 13. veljače, oko 10 sati u Koprivničkoj ulici u Križevcima u ugostiteljskom objektu 50-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila narušavao javni red i mir na način da je vikao pogrdne riječi te je na šank odložio kuhinjski nož. Muškarac je uhićen, protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu i izdana mu je mjera opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana. Također, 19-godišnjoj službujućoj konobarici naplaćena je novčana kazna zbog usluživanja alkoholnih pića pijanoj osobi.

Jednako tako, policija javlja da je jučer, 13. veljače, oko 19.10 sati u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici 28-godišnjak narušavao javni red i mir na način da je od 51-godišnjakinje tražio sitni novac, a nakon što je to odbila, počeo je vikati te ju izvrijeđao raznim pogrdnim riječima i pošpricao ju vodom. Muškarac je uhićen i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.