remećenje javnog reda i mira

Muškarac koji je nokautirao ravnatelja vladine agencije dobio prekršajnu prijavu

09.09.2022 u 15:45

Bionic
Reading

Muškarca koji je prošloga tjedna šakom u glavu udario ravnatelja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antuna Vujića na sajmu u Virovitici policija je prekršajno prijavila za narušavanje javnog reda i mira

Policijska uprava Virovitičko-podravska u petak je, ne otkrivajući identitete, izvijestila da je 3. rujna između 2 i 3 sata u šatoru sajamskog prostora Viroexpo "došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane 47-godišnjaka, tako što je prišao 53-godišnjaku te ga fizički napao zadavši mu jedan udarac šakom u predio glave".

Napadnuti je od udarca pao na tlo, dok je napadač "napustio mjesto događaja", stoji u priopćenju.

Dodali su da je ozlijeđenom pružena liječnička pomoć u Stanici hitne medicinske pomoći Virovitica.

"Protiv 47-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o javnom redu i miru", dodali su iz policije.

Prema pisanju portala Telegram, Vujić je navodno u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod.

Agencija kojoj je na čelu u srijedu je opovrgnula medijske napise ustvrdivši da je Vujića napao nepoznati počinitelj zbog čega je zatražio liječničku pomoć.

"Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih", navode u priopćenju.