užas u paragu

Mladić u Međimurju optužen za pokušaj ubojstva, sjekirom je branio strica i teško ozlijedio muškarca

20.03.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Protiv osumnjičenika bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Jučer, 19. ožujka, oko 17 sati u Paragu, u dvorištu obiteljske kuće, nasilnički se u obitelji ponašao 20-godišnjak prema 44-godišnjem stricu. Vrijeđao ga je pogrdnim riječima te kuhinjskim nožem mahao prema njemu. U opisano obiteljsko nasilje umiješao se 22-godišnjak (sin 44-godišnjaka) te je sjekirom udario 20-godišnjaka u predjelu prsnog koša i teško ga ozlijedio.

Ozlijeđeni 20-godišnjak prevezen je u čakovečku bolnicu te je utvrđeno da je u događaju zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i zadržan je na daljnjem liječenju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju uhićen je 22-godišnjak te je priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22-godišnjak s područja Općine Nedelišće počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Protiv osumnjičenika bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.