na makarskom i šibenskom području

Mladić iz kuća, stanova i apartmana ukrao vrijednosti veće od 265 tisuća kuna

07.07.2022 u 12:57

Bionic
Reading

Na više od 265 tisuća kuna procijenjena je šteta koju je počinio 24-godišnji mladić osumnjičen za niz krađa, uglavnom iz kuća, stanova i apartmana na splitskom, makarskom i šibenskom području, izvijestila je policija

Splitska policija u četvrtak je izvijestila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je počinio ukupno 11 kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta. Tijekom svibnja i lipnja ove godine na makarskom području počinio je tri krađe, na solinskom području jednu krađu i utaju automobila, a na šibensko-kninskom području tri teške krađe i tri krađe. Iz kuća, stanova i apartmana u većini slučajeva je otuđio novac i nakit te dokumente i duge osobne stvari, kazala je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Ukupnu materijalnu štetu policija procjenjuje na više od 265 tisuća kuna, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku. Neslužbeno se doznaje da je uhićeni mladić s područja Šibensko-kninske županije.