prometna nesreća

Kod Slavonskog Broda sletio u kanal, suvozačica zadobila po život opasne ozljede

01.01.2022 u 10:45

Bionic
Reading

Novogodišnja večer nije prošla ni bez prometnih nesreća, a u onoj koja se dogodila oko 3 sata i 15 minuta kod Slavonskog Broda, teško je ozlijeđena 20-godišnjakinja, inače suvozačica 20-godišnjaku

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 20-godišnjak upravljao osobnim automobilom njemačkih nacionalnih i registarskih oznaka, i kretao se lokalnom cestom LC-42036.

'Dolaskom do oko 1,5 km sjeverno od mjesta Kaniža, nije prilagodio brzinu vozila osobinama i stanju ceste te je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal. U ovoj prometnoj nesreći teške, i po život opasne ozljede, zadobila je 20-godišnja suvozačica, kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržana na daljnjem liječenju, navodi se u priopćenju policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 227. Kaznenog zakona Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policijski službenici protiv 20-godišnjeg vozača podnijeti će kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.