ljeskovac

Kod Dvora poginuo putnik u autu, nesreću izazvao vozač bez položenog vozačkog

05.09.2023 u 12:39

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se s nedjelje na ponedjeljak dogodila u mjestu Ljeskovac na području Dvora poginuo je 68-godišnji putnik u automobilu, a nesreću je izazvao vozač bez položenog vozačkog ispita koji je pritvoren

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je u utorak da je nesreću izazvao 48-godišnjak koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao automobilom sisačke registracije, dok su se u vozilu kao putnici nalazili 65-godišnjak i 68-godišnjak.

Po dolasku u zavoj, zbog nedržanja strane kretanja, vozilo je zahvatilo rub mosta uslijed čega je došlo do prevrtanja automobila na krov u korito potoka. U nesreći je na mjestu događaja smrtno stradao 68-godišnji putnik, a tijelo je zbog obdukcije prevezeno u sisačku Opću bolnicu.

Na mjestu nesreće obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Sisku. Vozač je uhićen te je uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je sisačko-moslavačka policija.