nesreća u vranovcima

U prometnoj jedna osoba poginula, nekoliko ozlijeđeno, policija traži svjedoka

23.12.2023 u 20:03

Bionic
Reading

U sudaru dva automobila u subotu predvečer u naselju Vranovci kod Slavonskog Broda, prema prvim informacijama poginula je jedna osoba, a više je ozlijeđeno i prevezene su u slavonsko-brodsku bolnicu, priopćila je policija

Dojava da je na izlazu iz Vranovaca došlo do prometne nesreće, u kojoj je u sudaru dva automobila ozlijeđeno više osoba stigla je u Policijsku upravu brodsko-posavsku u 16,43 sati.

Na mjesto nesreće upućeni su službenici prometne policije Slavonski Brod, djelatnici Hitne medicinske pomoći i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su pomogli prilikom izvlačenja jedne osobe prikliještene u automobilu.

Policija je oko 18,45 sati zaprimila informaciju da je muškarac, rođen 1948. godine od zadobivenih ozljeda umro u bolnici u Slavonskom Brodu. Liječničku pomoć su zatražile još dvije osobe, a trenutno je nepoznata kvalifikacija njihovih ozljeda.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, a policijski službenici preusmjeravaju promet obilazno, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Iz policije napominju da je, prema trenutno raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće bila još jedna osoba (svjedok očevidac). "Molimo da se javi policiji na broj 192 ili u Postaju prometne policije osobno, odnosno na broj telefona 035/211-539 radi davanja korisnih saznanja o prometnoj nesreći", poručuju iz policije.